Φωτιά Εύβοια / Pdqsqxxd4ytlxm / Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια.

Φωτιά Εύβοια / Pdqsqxxd4ytlxm / Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια.. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Η πιο καταστροφική φωτιά για φέτος στην ελλάδα είναι αυτή που σημειώθηκε στην εύβοια στα μέσα του αυγούστου.

Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς.

Kz621ofeuqitpm
Kz621ofeuqitpm from www.newsbeast.gr
Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια.

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κατάσταση σήμερα είναι σαφώς καλύτερη απ τις προηγούμενες δύο μέρες, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι έχουν πέσει οι. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Η πιο καταστροφική φωτιά για φέτος στην ελλάδα είναι αυτή που σημειώθηκε στην εύβοια στα μέσα του αυγούστου. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Tv5ooh4alk9rcm
Tv5ooh4alk9rcm from nb.bbend.net
Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κατάσταση σήμερα είναι σαφώς καλύτερη απ τις προηγούμενες δύο μέρες, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι έχουν πέσει οι.

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι η φωτιά εκδηλώθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα, έξω από το χωριό τριάδα του δήμου διρφύων μεσσαπίων.

Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.: Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταφέρει από την ανεξέλεγκτη φωτιά στην εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην εύβοια.

Q7kczpqhzhnizm
Q7kczpqhzhnizm from www.skai.gr
Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Κινδυνεούν σπίτια δίπλα στο χωριό μακρυμάλλη. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team.

Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια.

Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: εύβοια φωτιά. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code